AnaSayfa / Genel / Kahve falında çengelli iğne toplamak

Kahve falında çengelli iğne toplamak

Kahve falında çengelli iğne toplamak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çengelli iğne toplamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanıltıcı etkilere açıksınız.

Kahve falında çengelli iğne toplamak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında altın çengelli iğne görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çengelli iğnede altın görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çengelli iğne takmak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çengelli iğne vermek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çengelli iğne almak hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çengelli iğne görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında çengelde et görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, art niyetli kişilere uyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir