AnaSayfa / Genel / Kahve falında çengelli iğne vermek

Kahve falında çengelli iğne vermek

Kahve falında çengelli iğne vermek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, işinin ehli olacağına, maddi imkânlarının azalacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında çengelli iğne vermek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri ek gelir getirebilecek şekilde formüle edebilirsiniz.

Kahve falında çengelli iğnede altın görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çengelli iğne almak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çengelli iğne takmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çengelli iğne toplamak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalettir.

Kahve falında çengelli iğne vermek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, endişelerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında altın çengelli iğne görmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, kime danışacağını bilemez olacağına rivayet eder.

Kahve falında çengelli iğne görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında çengelde et görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir