AnaSayfa / Genel / Kahve falında çengelli iğnede altın görmek

Kahve falında çengelli iğnede altın görmek

Kahve falında çengelli iğnede altın görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çengelli iğnede altın gördüyseniz:

  • Yeni çözüm yolları göstermeye veya yeni yöntemlerle işlerin daha çabuk hallolabileceğini anlatmaya çalıştığınız inatçı, tutucu veya sabit fikirli kişiler sabrınızı zorlayabilirler.

Kahve falında altın çengelli iğne görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çengelli iğnede altın görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çengelli iğne görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çengelli iğne vermek elde edilen nasibin artacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çengelli iğne takmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine alamet eder.

Kahve falında çengelli iğne almak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, itibar edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çengelli iğne toplamak girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çengelli toka görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir