AnaSayfa / Genel / Kahve falında çengelli iğne almak

Kahve falında çengelli iğne almak

Kahve falında çengelli iğne almak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, yeni bir yol çizileceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına işarettir.

Kahve falında çengelli iğne almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya olaylar kontrolden çıkmış olabilir.

Kahve falında altın çengelli iğne görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine işarettir.

Kahve falında çengelli iğne vermek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çengelli iğne almak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına inanılır.

Kahve falında çengelli iğne takmak herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında çengelli iğne görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına yorulur.

Kahve falında çengelli iğne toplamak çok iyi şeylere, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çengelli iğnede altın görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında çengelde et görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir