AnaSayfa / Genel / Kahve falında çengelli iğne takmak

Kahve falında çengelli iğne takmak

Kahve falında çengelli iğne takmak yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, insanları kıracağına, üzeceğine, dinde bilginleşeceğine delalettir.

Kahve falında çengelli iğne takmak gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız bir durumdan daha fazla sosyalleşerek ya da iletişim ağınızı genişleterek kurtulabilirsiniz.

Kahve falında çengelli iğne takmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında çengelli iğne toplamak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, günbegün kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çengelli iğnede altın görmek böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına işarettir.

Kahve falında altın çengelli iğne görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çengelli iğne vermek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çengelli iğne almak hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çengelli iğne görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çengelli toka görmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir