AnaSayfa / Genel / Kahve falında çengelli iğne görmek

Kahve falında çengelli iğne görmek

Kahve falında çengelli iğne görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, geçim derdinin kalmayacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, rakipsiz hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çengelli iğne gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzu zorluyorsunuz.

Kahve falında altın çengelli iğne görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çengelli iğne vermek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında çengelli iğne takmak iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine delalettir.

Kahve falında çengelli iğnede altın görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine inanılır.

Kahve falında çengelli iğne almak maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, iyi habere rivayet etmektedir.

Kahve falında çengelli iğne toplamak aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çengelli iğne görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çengelli görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir