AnaSayfa / Genel / Kahve falında çengelde et görmek

Kahve falında çengelde et görmek

Kahve falında çengelde et görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, rakipsiz hale geleceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında çengelde et gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında çengelde et görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çengelli toka görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında çengelli iğne almak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, geçecek güzel bir ömre delalet etmektedir.

Kahve falında altın çengelli iğne görmek zenginliğe, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çengelli iğnede altın görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında çengelli görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çengelli iğne görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine delalettir.

Kahve falında çengelli iğne toplamak bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, hayır getirecek işlere girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir