AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazeyi taşımak

Kahve falında cenazeyi taşımak

Kahve falında cenazeyi taşımak iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında cenazeyi taşımak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanlar sizin gibi düşünmelerine rağmen bunu ortaya koyamıyorlar.

Kahve falında cenaze taşımak kazancının bol olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi cenazesini taşımak dertlerinin sonunun geleceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında cenaze taşımak iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına tabir olunur.

Kahve falında cenazeyi taşımak ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında arabayla cenaze taşımak beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, hayırlı işlere girişileceğine işaret eder.

Kahve falında tek başına cenaze taşımak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında omuzda cenaze taşımak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında kefensiz cenaze görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir