AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda cenaze taşımak

Kahve falında omuzda cenaze taşımak

Kahve falında omuzda cenaze taşımak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında omuzda cenaze taşımak gördüyseniz:

  • Hangisinin sıkıntı doğuracağı değil, hangisinin sizin için daha faydalı olacağı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Kahve falında omuzda cenaze taşımak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omuzda yük taşımak maddi zararın büyük olacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında birini omuzda taşımak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında omuzunda birini taşımak büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine tabir olunur.

Kahve falında omuzda taşımak bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, yoksul için zenginliğe delalet etmektedir.

Kahve falında omuzunda yük taşımak isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında omuzunda yorgan taşımak malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü omuzunda taşımak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir