AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi cenazesini taşımak

Kahve falında kendi cenazesini taşımak

Kahve falında kendi cenazesini taşımak aradaki buzların eritileceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi cenazesini taşımak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir haksızlık gibi görünebilir.

Kahve falında tek başına cenaze taşımak çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında cenaze taşımak yoğun stres altında kalacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine delalettir.

Kahve falında cenazeyi taşımak bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla cenaze taşımak ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, kişinin fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi cenazesini taşımak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuzda cenaze taşımak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze taşımak hayata küsecek duruma geleceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında cenaze evi görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir