AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefensiz cenaze görmek

Kahve falında kefensiz cenaze görmek

Kahve falında kefensiz cenaze görmek sıkıntıya düşeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kefensiz cenaze gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.

Kahve falında siyah kefenli cenaze görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kefene sarılı cenaze görmek insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında evde kefenli cenaze görmek helal ekmek yiyeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında kefensiz cenaze görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulur.

Kahve falında kirli kefen görmek daha çok kazanç elde edeceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini kefenlenmiş görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına delalet eder.

Kahve falında birini kefenli görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölü kefenlenirken görmek fal sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir