AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında cenaze taşımak

Kahve falında sırtında cenaze taşımak

Kahve falında sırtında cenaze taşımak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, önünü göremez olacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında cenaze taşımak gördüyseniz:

  • Bazı tanıdıklarınız önemsediğiniz hedeflerinizden birisini gerçekleştirmenize yardım edebilirler.

Kahve falında sırtında cenaze taşımak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında cenazeyi taşımak aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla cenaze taşımak iflas edeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze taşımak daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında omuzda cenaze taşımak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tek başına cenaze taşımak iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi cenazesini taşımak rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, istemediği halde borçlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtta odun taşımak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir