AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek başına cenaze taşımak

Kahve falında tek başına cenaze taşımak

Kahve falında tek başına cenaze taşımak hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, rahatın ve konforun geleceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek başına cenaze taşımak gördüyseniz:

  • Ziyaretçilerle veya arkadaşlarla vakit geçirmek yeni fikirlere veya yaşam tarzınızda değişikliklere yol açabilir.

Kahve falında tek başına cenaze taşımak yıkılacağına, üzüleceğine, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında tek başına cenaze namazı kılmak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında tabutu tek başına taşımak ilk etapta durumu kaldıramayacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında tek başına oynamak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine tabir olunur.

Kahve falında tek başına araba kullanmak kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında tek başına gezmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında tek başına top oynamak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında tek başına savaşmak bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir