AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze taşımak

Kahve falında cenaze taşımak

Kahve falında cenaze taşımak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze taşımak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak yeni işlere kalkışabilir veya yeni maceralara atılabilirsiniz.

Kahve falında cenazeyi taşımak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla cenaze taşımak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında cenaze taşımak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında cenaze taşımak kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında omuzda cenaze taşımak yaşamındaki engellerin kalkacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tek başına cenaze taşımak sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında kendi cenazesini taşımak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında iki cenaze görmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir