AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla cenaze taşımak

Kahve falında arabayla cenaze taşımak

Kahve falında arabayla cenaze taşımak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, hanesine güneş doğacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla cenaze taşımak gördüyseniz:

  • Diğerlerini etkilemek için gereğinden fazla harcama yapmamaya özen gösterin.

Kahve falında arabayla cenaze taşımak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine alamet eder.

Kahve falında omuzda cenaze taşımak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenazeyi taşımak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze taşımak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işarettir.

Kahve falında sırtında cenaze taşımak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine alamet eder.

Kahve falında tek başına cenaze taşımak sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına işaret eder.

Kahve falında kendi cenazesini taşımak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze arabası sürmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir