AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazeye su dökmek

Kahve falında cenazeye su dökmek

Kahve falında cenazeye su dökmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında cenazeye su dökmek gördüyseniz:

  • Farklı ortaklıklar ya da ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında cenazeye su dökmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanan sobaya su dökmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yangına su dökmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağına su dökmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, hayatınızın neşe dolacağına rivayet eder.

Kahve falında sürahideki suyu dökmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında vücuda su dökmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında tuvalete temiz su dökmek dua alacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanın eline su dökmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir