AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürahideki suyu dökmek

Kahve falında sürahideki suyu dökmek

Kahve falında sürahideki suyu dökmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürahideki suyu dökmek gördüyseniz:

  • Kime ne kadar güvenebileceğinizi anlayacağınız zaman dilimindesiniz.

Kahve falında sürahideki suyu dökmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında sürahiden su dökmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında su sürahisi görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine alamet eder.

Kahve falında sürahi su görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürahi su içmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürahi su görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında sürahide su görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su dolu sürahi görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir