AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete temiz su dökmek

Kahve falında tuvalete temiz su dökmek

Kahve falında tuvalete temiz su dökmek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalettir.

Kahve falında tuvalete temiz su dökmek gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi veya kendi istediğiniz şekilde davranmanız nedeniyle eleştirilebilirsiniz.

Kahve falında tuvalete temiz su dökmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz su dökmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere temiz su dökmek imkânların çok daha iyi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalete kovayla su dökmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalete su dökmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalete sıcak su dökmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalete çamaşır suyu dökmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalette temiz su görmek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir