AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ayağına su dökmek

Kahve falında başkasının ayağına su dökmek

Kahve falında başkasının ayağına su dökmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağına su dökmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak için yalnız başınıza ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Kahve falında ayaklara su dökmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında birinin ayağına su dökmek çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, dertlerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ayağa su dökmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ayağına su dökmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ayağına su dökmek zor durumda kalacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarına su dökmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret eder.

Kahve falında hamamda su dökmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abdest suyu dökmek her nimetin lezzetine varacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir