AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangına su dökmek

Kahve falında yangına su dökmek

Kahve falında yangına su dökmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine, doğru adımlar atacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında yangına su dökmek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı etkiler, herkesin kendi düşüncesinin doğruluğu konusunda ısrarcı olmasına neden oluyor.

Kahve falında yangına su dökmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında yangına su atmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yangın ve su görmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında yangını suyla söndürmek sağlığının kötüye gideceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine rivayet eder.

Kahve falında suyla yangın söndürmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine işarettir.

Kahve falında yangına su taşımak sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü üzerine su dökmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında yanan birine su dökmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir