AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuda su dökmek

Kahve falında vücuda su dökmek

Kahve falında vücuda su dökmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, imkân sahibi olacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında vücuda su dökmek gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında vücuda su dökmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında yere temiz su dökmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine su dökmek başını yastığa daha rahat koyacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanın eline su dökmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına delalettir.

Kahve falında başkasına su dökmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe su dökmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpüklü su dökmek mutlu olacağınıza, kazancın günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzüne su dökmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir