AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazeye ağlamak

Kahve falında cenazeye ağlamak

Kahve falında cenazeye ağlamak kurulu bir düzenin sağlanacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenazeye ağlamak gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyisini istediğiniz kadar, en iyisini ummanız da gerekiyor.

Kahve falında cenaze görüp ağlamak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında cenaze başında ağlamak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına işarettir.

Kahve falında cenazenin ağladığını görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına alamet eder.

Kahve falında cenaze arkasından ağlamak eğleneceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında cenazenin arkasından ağlamak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze için ağlamak yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenazede ağlamak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında cenaze evinde ağlamak yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir