AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazede ağlamak

Kahve falında cenazede ağlamak

Kahve falında cenazede ağlamak ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına delalet eder.

Kahve falında cenazede ağlamak gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlamak sıkıntı yaratmaktan daha faydalı olabilir.

Kahve falında cenazenin arkasından ağlamak eve huzurun ve bereketin geleceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenaze başında ağlamak evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenazeye ağlamak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında cenaze için ağlamak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenazede ağladığını görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze görüp ağlamak sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında cenaze evinde ağlamak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına işaret eder.

Kahve falında cenazenin ağladığını görmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir