AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze için ağlamak

Kahve falında cenaze için ağlamak

Kahve falında cenaze için ağlamak kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, suçlamalardan aklanılacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, eve huzur dolacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında cenaze için ağlamak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeylerle yapmak zorunda olduklarınızı bir arada gerçekleştirecek yaratıcı yollar bulabilirsiniz.

Kahve falında cenaze evinde ağlamak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze görüp ağlamak yeni bir hayata başlayacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenaze arkasından ağlamak huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazede ağlamak endişe veren durumların düzeleceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cenazenin ağladığını görmek karşılığını bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenazeye ağlamak işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında cenaze başında ağlamak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında cenazede ağladığını görmek kişinin isteklerine nail olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir