AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze görüp ağlamak

Kahve falında cenaze görüp ağlamak

Kahve falında cenaze görüp ağlamak hastalıkların haneden uzak olacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına inanılır.

Kahve falında cenaze görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanların size olan ilgileri sizi mutlu edebilir.

Kahve falında cenaze görüp ağlamak maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze görüp korkmak mal edineceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine delalet eder.

Kahve falında deprem görüp ağlamak bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öldüğünü görüp ağlamak evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp ağlamak çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında yakının öldüğünü görüp ağlamak duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında gelin görüp ağlamak işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına işarettir.

Kahve falında annesini görüp ağlamak sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir