AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazenin arkasından ağlamak

Kahve falında cenazenin arkasından ağlamak

Kahve falında cenazenin arkasından ağlamak elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine inanılır.

Kahve falında cenazenin arkasından ağlamak gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler fiziksel, maddi ya da entellektüel anlamda daha gelişmiş bir geleceğin kapılarını açabilir.

Kahve falında cenazenin arkasından ağlamak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze arkasından ağlamak çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında cenazenin arkasından gitmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında cenazenin arkasından yürümek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında cenazenin arkasından koşmak o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında cenaze arkasından yürümek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin arkasından ağladığını görmek büyük bir gelir toplayacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş annenin arkasından ağlamak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir