AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze arkasından ağlamak

Kahve falında cenaze arkasından ağlamak

Kahve falında cenaze arkasından ağlamak aile hayatına adım atılacağına, ayıplanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında cenaze arkasından ağlamak gördüyseniz:

  • Zevkli seyahatler veya yolculuklar özel yaşamınız üzerinde olumlu etki yapabilir.

Kahve falında cenaze arkasından ağlamak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenazenin arkasından ağlamak şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında cenazenin arkasından gitmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, hidayete erip huzuru bulacağına tabir olunur.

Kahve falında cenazenin arkasından koşmak yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazenin arkasından yürümek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze arkasından yürümek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, işlerin düze çıkarılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölenin arkasından ağlamak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ölü arkasından ağlamak atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir