AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazenin ağladığını görmek

Kahve falında cenazenin ağladığını görmek

Kahve falında cenazenin ağladığını görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, yatırımlarının kar getireceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazenin ağladığını gördüyseniz:

  • Kişisel olarak yapacağınız bazı girişimlerle yakın çevrenizdeki birbirine dargın kimseleri ya da arkadaşlarınızı arabulucu görevi üstlenerek barıştıracaksınız.

Kahve falında cenazenin arkasından ağlamak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, sonunda mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında cenaze başında ağlamak amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında cenaze arkasından ağlamak huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında cenazeye ağlamak ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna inanılır.

Kahve falında cenazede ağlamak ödeme güçlü çekeceğine, maddi zararının giderileceğine işarettir.

Kahve falında cenaze görüp ağlamak anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenazede ağladığını görmek daha çok iş yapacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze evinde ağlamak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir