AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze evinde ağlamak

Kahve falında cenaze evinde ağlamak

Kahve falında cenaze evinde ağlamak güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, bereketli ve hayırlı olacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında cenaze evinde ağlamak gördüyseniz:

  • Aile üyeleri, iş arkadaşları veya meslektaşlarla ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında cenaze evinde ağlamak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenazede ağlamak problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze için ağlamak iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında cenazenin arkasından ağlamak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze başında ağlamak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında cenazeye ağlamak sevdiği kişileri de yanına alacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında cenaze görüp ağlamak çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cenazede ağladığını görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kişinin şansının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir