AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazenin arkasından gitmek

Kahve falında cenazenin arkasından gitmek

Kahve falında cenazenin arkasından gitmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, amaçlarına ulaşmaya, makam edineceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, maddi anlamda rahatlamaya, daha fazla gelire kavuşacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret eder.

Kahve falında cenazenin arkasından gitmek gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde bulunmak, bazı bilgilere ulaşmaya çalışmak ya da ilerlemenize yardımı dokunabilecek kişileri ziyaret etmek doğru eylemler olabilir.

Kahve falında cenazenin arkasından gitmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında cenazenin arkasından koşmak sağlığından olacağına, kazancını artıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze arkasından ağlamak büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cenaze arkasından yürümek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenazenin arkasından yürümek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında cenazenin arkasından ağlamak moral olarak çok iyi hissedeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gidenin arkasından su dökmek nimet bolluğu yaşayacağına, sorunlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkayı dönüp gitmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir