AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazenin arkasından yürümek

Kahve falında cenazenin arkasından yürümek

Kahve falında cenazenin arkasından yürümek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, başarıları ile tanınacağına, başarılarının takdir edileceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, zengin olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cenazenin arkasından yürümek gördüyseniz:

  • Fark yaratmanız değişikliği körükleyebilir.

Kahve falında cenaze arkasından yürümek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında cenazenin arkasından yürümek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine yorulur.

Kahve falında cenazenin arkasından koşmak sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına inanılır.

Kahve falında cenazenin arkasından gitmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında cenazenin arkasından ağlamak hayatındaki rahatlığın artacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına işarettir.

Kahve falında cenaze arkasından ağlamak büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün arkasından yürümek isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, sıkıntı yükleneceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından yürümek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir