AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annenin arkasından ağlamak

Kahve falında ölmüş annenin arkasından ağlamak

Kahve falında ölmüş annenin arkasından ağlamak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, şöhretli biri olunacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş annenin arkasından ağlamak gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işiniz sorunlu olabilir.

Kahve falında ölmüş annenin arkasından ağlamak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, bazı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında ölenin arkasından ağlamak muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına inanılır.

Kahve falında ölünün arkasından ağlamak imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine alamet eder.

Kahve falında cenazenin arkasından ağlamak yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından ağlamak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına alamet eder.

Kahve falında ölü arkasından ağlamak ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün arkasından sessizce ağlamak istediği arabaya bineceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir