AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze arkasından yürümek

Kahve falında cenaze arkasından yürümek

Kahve falında cenaze arkasından yürümek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine yorulur.

Kahve falında cenaze arkasından yürümek gördüyseniz:

  • Olaylara genç yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında cenaze arkasından yürümek işini layığı ile yerine getireceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında cenazenin arkasından yürümek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında cenazenin arkasından koşmak büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında cenazenin arkasından ağlamak büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında cenazenin arkasından gitmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında cenaze arkasından ağlamak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanın arkasından yürümek insanları kıracağına ve üzeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından yürümek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir