AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenazenin arkasından koşmak

Kahve falında cenazenin arkasından koşmak

Kahve falında cenazenin arkasından koşmak haram mala, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında cenazenin arkasından koşmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında cenazenin arkasından koşmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin arkasından koşmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında otobüsün arkasından koşmak kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, maddi konuda zayıflayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin arkasından koşmak ters giden durumların düzeltileceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işarettir.

Kahve falında araba arkasından koşmak maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında arkasından koşmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında trenin arkasından koşmak acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin arkasından koşmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, çok pişmanlık duyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir