AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin arkasından ağladığını görmek

Kahve falında ölen birinin arkasından ağladığını görmek

Kahve falında ölen birinin arkasından ağladığını görmek korkularını yeneceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine yorulur.

Kahve falında ölen birinin arkasından ağladığını gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da, çevrenizdeki kişiler bazı tavırlarınızı eleştiriyor olabilirler.

Kahve falında gidenin arkasından ağlamak kısmetli bir işe atılmaya, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalet eder.

Kahve falında bir ölünün arkasından ağlamak maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Kahve falında ölünün arkasından ağlamak sıkıntısından kurtulacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin arkasından ağlamak yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün arkasından sessizce ağlamak iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin arkasından ağlamak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında gelinin arkasından ağlamak iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, hastalıkların şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş annenin arkasından ağlamak kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir