AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki cenaze görmek

Kahve falında iki cenaze görmek

Kahve falında iki cenaze görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, şeytanın aklına uyacağına, kendine geleceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, geçiminin güçleşeceğine, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında iki cenaze gördüyseniz:

  • Farz ederek hareket etmek yanıltıcı olabilir.

Kahve falında cenaze evinde ağlamak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bayrağa sarılı cenaze görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cenazeye dokunmak kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında askeri cenaze töreni görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, işlerinin hemen hallolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasinin cenazesini görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlanan cenaze görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve cenaze geldiğini görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, malından ve parasından olacağına delalettir.

Kahve falında cenazede gelinlik giymek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir