AnaSayfa / Genel / Kahve falında cenaze tabutu görmek

Kahve falında cenaze tabutu görmek

Kahve falında cenaze tabutu görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına inanılır.

Kahve falında cenaze tabutu gördüyseniz:

  • Koşullar farklılaşıyor.

Kahve falında cenaze tabutu görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında babayı tabutta görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, verilen  sözlerin tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını tabutta görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide tabutlar görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek ekmek bulamayacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilini tabutta görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş anneyi tabutta görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir