AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığını tabutta görmek

Kahve falında tanıdığını tabutta görmek

Kahve falında tanıdığını tabutta görmek mali olarak küçüleceğine, afiyette olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığını tabutta gördüyseniz:

  • Herkes merakla planlarınızı, projelerinizi veya hikayenizi dinlemeyi bekliyor.

Kahve falında tanıdığını tabutta görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdığının tabutunu görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birini tabutta görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında tabutun içinde tanıdık birini görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınının tabutunu görmek zorlukları atlatacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine işarettir.

Kahve falında oğlunun tabutunu görmek rahat bir hayat sağlayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük bebek tabutu görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına tabir olunur.

Kahve falında tabutun yanında oturmak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir