AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini tabutta görmek

Kahve falında sevgilini tabutta görmek

Kahve falında sevgilini tabutta görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine işarettir.

Kahve falında sevgilini tabutta gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, size belli ettiğinden çok daha fazla beğeniyor.

Kahve falında sevgilini tabutta görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek tabutu görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında annenin tabutunu taşımak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına inanılır.

Kahve falında tabutun içinde bebek görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabutun içinde kendini görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına işaret eder.

Kahve falında boş tabutlar görmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, yanlış anlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini tabuta koymak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına işarettir.

Kahve falında tabutun üstündeki yeşil örtü görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir