AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı tabutta görmek

Kahve falında babayı tabutta görmek

Kahve falında babayı tabutta görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında babayı tabutta gördüyseniz:

  • Yaratıcı işlerle uğraşabilir veya eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş babayı tabutta görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında ölen babayı tabutta görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına inanılır.

Kahve falında babasının tabutunu taşımak çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babasını tabutta görmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında babasını tabutta görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın tabutunu görmek yeni işlere girileceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının tabutunu görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında babayı tabutta görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir