AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da mücadele gerektiren, rekabetçi ortamlara dahil olmanız durumunda yeteneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü görmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, çok hayırlı şeylere delalet eder.

Kahve falında tabutun üstündeki yeşil örtü görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil örtülü tabutlar görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabutun üzerinde yeşil örtü görmek onlara doyasıya sarılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında tabuta sarılı yeşil örtü görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine inanılır.

Kahve falında tabutun yeşil örtüsünü görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir