AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, nefsini terbiye etmeyi başaracağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız yaklaşımlar duygusal değil sadece kadınsanız duygusal, erkekseniz çıkar amaçlıdır.

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalettir.

Kahve falında tabutun üstünde kırmızı örtü görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine delalettir.

Kahve falında tabutun üstündeki yeşil örtü görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabutun üstünde yeşil örtü görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında tabutun yeşil örtüsünü görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında tabutun üzerinde yeşil örtü görmek moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tabuta sarılı yeşil örtü görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil örtülü tabutlar görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir