AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide tabutlar görmek

Kahve falında camide tabutlar görmek

Kahve falında camide tabutlar görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında camide tabutlar gördüyseniz:

  • Olaylar netlik kazanınca sizinle aynı şeylerden zevk alan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında camide tabutlar görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi tabuta koymak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini tabutta görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu tabuta koymak maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında tabutun üstünde bayrak görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, rahata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında evde tabutlar görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabanın tabutunu görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında tabutun üstüne oturmak buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir