AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin selasını duymak

Kahve falında birinin selasını duymak

Kahve falında birinin selasını duymak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin selasını duymak gördüyseniz:

  • Uzaktan gelecek bir kişi aniden yaşamınızı değiştirecek.

Kahve falında ölü selası duymak bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının selasını duymak kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, üzüntülerin biteceğine işarettir.

Kahve falında birinin selasını duymak destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine inanılır.

Kahve falında sela okunduğunu duymak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında selasını duymak eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin selasını duymak bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının selasını duymak gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarını atacağına işaret eder.

Kahve falında sela duymak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir