AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi selanı duymak

Kahve falında kendi selanı duymak

Kahve falında kendi selanı duymak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, kazancının çoğalacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi selanı duymak gördüyseniz:

  • Eğilimlerinizi, planlarınızı, hedeflerinizi veya asıl niyetlerinizi paylaşırsanız uzun zamanlı bir hayalinizi gerçekleştirme fırsatı elde edebilirsiniz.

Kahve falında ezan ve sela duymak kısa sürecek bir işe gireceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında kendi selasını duymak ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında yakının selasını duymak eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sela sesi duymak sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, hoş muhabbette olacağına işaret eder.

Kahve falında sela okunduğunu duymak hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına delalettir.

Kahve falında ölü selası duymak icat yapacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kendi selanı duymak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi selasının okunduğunu duymak duymadığı sözleri duyacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir