AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının selasını duymak

Kahve falında arkadaşının selasını duymak

Kahve falında arkadaşının selasını duymak hayırlı ve güzel haberler alacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının selasını duymak gördüyseniz:

  • Kafanızın karşıcinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Kahve falında arkadaşının selasını duymak hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm selası duymak ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında cuma selası duymak patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına inanılır.

Kahve falında sela sesi duymak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına işaret eder.

Kahve falında sela okunduğunu duymak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sela duymak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına tabir olunur.

Kahve falında selasını duymak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cuma selasını duymak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir