AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının selasını duymak

Kahve falında babasının selasını duymak

Kahve falında babasının selasını duymak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında babasının selasını duymak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen veya aynı kulvarda ilerleyen kişilerle bir araya gelebilir, iş birlikleri kurmanın yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında babasının selasını duymak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında selasının verildiğini duymak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin selasını duymak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ezan ve sela duymak gönül gözünün açılacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi selanı duymak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında selasını duymak insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine alamet eder.

Kahve falında ölen birinin selasını duymak rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü selası duymak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir