AnaSayfa / Genel / Kahve falında selasının verildiğini duymak

Kahve falında selasının verildiğini duymak

Kahve falında selasının verildiğini duymak sorunların aşılacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında selasının verildiğini duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sessizliği veya size tepki vermeden kendi işleriyle uğraşıyor görüntüsünü detaylandırmanızda fayda var.

Kahve falında selasının verildiğini duymak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sela verilmesini görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında selasının verildiğini görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında sela duymak iç huzurunun yerinde olacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında ölüm selası duymak sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında yakının selasını duymak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, zenginlik kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının selasını duymak fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen birinin selasını duymak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir