AnaSayfa / Genel / Kahve falında açan güller görmek

Kahve falında açan güller görmek

Kahve falında açan güller görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, ticarette şansının düşeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında açan güller gördüyseniz:

  • Özgürce hareket ediyorsunuz.

Kahve falında güllerin açtığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine delalettir.

Kahve falında açan güller görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini güller içinde görmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına inanılır.

Kahve falında kırmızı pembe güller görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine yorulur.

Kahve falında gülleri koparmak verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı ve beyaz güller görmek çok rahat bir şekilde çalışacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında top güllesi görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah güller görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir