AnaSayfa / Genel / Kahve falında güllerin açtığını görmek

Kahve falında güllerin açtığını görmek

Kahve falında güllerin açtığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kısmetlerin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güllerin açtığını gördüyseniz:

  • Net cevaplar almak istiyorsanız on göre sorular sormalısınız.

Kahve falında açan güller görmek çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, üzüntülü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında güllerin açtığını görmek düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demet güller görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı pembe güller görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında rengarenk güller görmek güzel günlerle tanışılacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında güller almak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı ve beyaz güller görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında siyah güller görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir